Fotky z Jarního pochodu

Na letošní Jarňák jeli: Amálka, Nikolka, Lůca, Kačka, Katy, Honzík, Ondra, Shatterhand, Makyša, Verča a Verča, John, Lyšina, Kačer a v sobotu večer se k nám připojil ještě Tom.

 

První den jsme vyrazili okolo jedenácté z Hlavního nádraží. Dojeli jsme do Lipníka nad Bečvou a odtud jsme došli do Týna, kde jsme se ubytovali v místní sokolovně. Večer jsme se navečeřeli, zahráli si pár her, mezi nimi i Gentlemany a šli spát.

 

Druhý den jsme se vydali na výlet po okolí. Dopoledne jsme se vyšplhali na hrad Helfštýn a prohlédli si ho. Potom jsme v nedalekém lese uvařili oběd a vydali se na další cestu. Odpoledne jsme se došli do Týna a šli k nedaleké řece pro proutky na mrskačky, které jsme zde i upletli. Večer jsme barvili vajíčka a šli brzo spát, kvůli změně času.

 

Třetí den nás čekala dlouhá cesta do Hranic. Vyrazili jsme brzy ráno a okolo půl dvanácté jsme dorazili k Zbýšovským Aragonitovým jeskyním, kam jsme šli na prohlídku. Po prohlídce jsme se vydali na oběd do Hranic a okolo čtvrté jsme už byli u školy, kde nás čekala společná noc s celou Zeeskou. Večer nás čekala hra, kterou si pro nás připravila Rada.

 

Ráno čtvrtého dne proběhlo mrskání a balení, po kterém jsme se vydali do nedalekého parku, kde jsme si k obědu udělali vajíčkovou pomazánku. Potom už jsme jenom nastoupili na vlak, který nás dovezl domů